About me

Сонувач, организатор пар екселанс, вечен трагач по смисла и хармонија.

Мама на едногодишен млад господин и сопруга на притаен суперхерој.

26 према 27.

Енглез, а понекогаш и француз по душа и вокација. Дежурен разбивач на монотија и менувач на пелени.

Ако понекогаша сакате едноставно да го опуштите мозокот, да прочитате кратки обиди за хумор и долги обиди за пронаоѓање на себе си, живеење во хармонија со своето битие и љубење на сопствената душа, тогаш ова е место за вас!

Со нетрпение ве очекува секогаш ваша,

Кафехоличарката

 

Contact at:
https://www.instagram.com/anna.arsov.angel/?hl=en DM
or
-lekafepause@yahoo.com