Инспирација

Летна нега на кожа

Една од работите кои ги сфаќам навистина сериозно е негата на мојата кожа. Кожата е нешто што го забележуваме најпрво кај луѓето, а истовремено е и најголемиот орган на човековото тело. Тоа значи дека освен што треба убаво да изгледа, треба и да е здрава и негувана. Досега мислам дека сите разбравте колку сакам организација… Continue reading Летна нега на кожа